top of page

WIJ ZIJN
ANDERS

'BETROKKEN, ONAFHANKELIJK EN OPLOSSINGSGERICHT'

Een extern vertrouwenspersoon is betrouwbaar en onafhankelijk. Elke schijn van belangenverstelling wordt vermeden. Elke melding of behoefte om te sparren is volledig anoniem. Wij kunnen niet loyaliteitsconflicten komen met collega's. Gesprekken worden buiten de werklocatie gehouden hetgeen voor een extra veilig gevoel zorgt. 

We adviseren leidinggevenden & medewerkers en sparren met hen over hoe om te gaan met de toepassing van het beleid.

 

We geven voorlichting aan alle medewerkers. Meldingen worden anoniem geregistreerd in een jaarverslag: veiligheid staat voorop. 

ERVARING
We hebben veel ervaring met mkb, overheden en geüniformeerde diensten. We helpen elke organisatie met een menselijke maat op een hoger niveau te tillen. 
We helpen het beleid in te richten voor ongewenste omgangsvormen en integriteit. Dit is meer dan het maken van een klachtenprocedure.

WIJ ZIJN

COMPLEET

Een EXTERN vertrouwenspersoon is, in tegenstelling tot een INTERN vertrouwenspersoon, veilig, onafhankelijk en elke schijn van belangenverstelling wordt vermeden, elke melding of behoefte om te sparren is volledig anoniem.

 

Wij hebben geen loyaliteitsconflicten komen met collega's. Gesprekken worden buiten de werklocatie gehouden voor een extra veilig gevoel zorgt. Daarom wordt deze rol steeds vaker verlegd naar buiten de organisatie. 

WIJ ZIJN

ONAFHANKELIJK

De Vertrouwenspersonen van NBEVP zijn allen geregistreerd bij in het CRP register en lid van landelijke vereniging van vertrouwenspersonen.

 

We hebben een aanvullende scholing en ervaring op het gebied van gespreksvoering (de-escalatie technieken, verbindende communicatie, Deep Democracry, etc.). Daarnaast hebben allen ruime ervaring met organisatie sensitiviteit en groepsdynamica. Een aantal heeft ervaring met cultuur veranderingstrajecten en inrichten van effectieve teams en teamontwikkeling.
 

MANAGEMENT
Een aantal vertrouwenspersonen heeft een leidinggevende achtergrond en is door deze ervaring een ideale sparringpartner voor directies en managementteams (en daarbij behorende morele, ethische en politieke dilemma's.) Zij zien meldingen in de juiste proporties; niet kleiner en niet groter maken dan nodig: de-escalatie als het kan, upscaling als het moet.

WIJ ZIJN GEREGISTREERD

WETEN WAT WE VOOR UW BEDRIJF KUNNEN BETEKENEN?

Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek om te verkennen waar de behoefte ligt en wat de mogelijkheden zijn. 

bottom of page